21. 09. 2024 Matúš

Tipy / Banská Bystrica Filter

Ste tu: Banská Bystrica » Tipy » Koronavírus + Boli, videli, skúsili + Tvoríme s deťmi + Vychytávky + Tipy na knihy + Receptíky + Zaujalo nás + Sezónne tipy + Zápisky Matky Roka + Právna poradňa

Filtruj podľa kategórie
Zrušiť výber

Kam s deťmi v septembri? TOP

September je tu a s ním aj nový školský rok. Kam ísť a čo vidieť vám poradíme v našom článku. :)

Ako sa s deťmi zahrať vonku v každom počasí TOP

Neviete, čo robiť s deťmi vonku, keď je slniečka málo a navyše je zubaté? Preliezačky a hojdačky sú studené, piesok neupravený, chladný, mokrý... My vám prinášame zopár tipov na hry, ktoré zahrejú nielen deti, ale aj vás. A pritom sa zabavíte. :)

Deti milujú knihy... Tu sú 4 novinky, ktoré sa oplatia prečítať

Deti, ktorým rodičia čítajú, alebo si samé listujú v knižkách, dosahujú lepšie výsledky v škole a sú viac pripravené na každodenný život. Tvrdia to mnohé prieskumy.


Kam na dovolenku v septembri 2024?

Ak hľadáte inšpiráciu kam vycestovať na letnú dovolenku v septembri, určite neprehliadnite tieto atraktívne destinácie - Tunisko, Menorka, Bahrajn alebo exkluzívna novinka Qatar. Tieto krajiny vás v septembri privítajú príjemným dovolenkovým počasím a množstvom nezabudnuteľných zážitkov. Dovolenka v septembri - perfektná kombinácia príjemného počasia, dostupnejších cien a pokojnejšej atmosféry.


Ako urobiť unikátny školský projekt z kociek LEGO? Poradíme vám.

Ak už vaše deti nebaví robiť školské projekty v PowerPointe, a pani učiteľka/pán učiteľ podporujete kreativitu, ukážeme vám novú metódu ako vytvoriť unikátne a atypické online projekty.

Zimné prechádzky s bábätkom: Fusak do kočíka pre pohodlie vášho dieťaťa

Pohodlie i bezpečie vášho dieťaťa zabezpečíte tak, že do výbavy dokúpite zimný fusak do kočíka. Pozor však na to, že nie je fusak ako fusak.

Termíny prázdnin a voľna v školskom roku 2024/2025

Prázdniny a voľno v školskom roku 2024/2025. Naplánujte si svoju dovolenku s deťmi už teraz!

5 tipov na jesenné oblečenie do školy

Jeseň je tu a s ňou prichádzajú krásne farby a chladnejšie počasie. Pre študentky, ktoré práve vstúpili do nového školského roka, to znamená aj nové módne výzvy.

Testovačka - čo sme vyskúšali v auguste?

Každý mesiac vám prinášame info z testovania nových produktov či služieb, ktoré sme za posledné obdobie vyskúšali. Nie vždy všetko vyzerá tak ako je